zaterdag 13 september 2014

rabarber-appeltaart met stevia

Dit weekend hebben we spontaan een taart gemaakt... we hadden nog wat rabarber liggen en de hoop appels die nog op moeten :-)

Het is dus een rabarber-appeltaart geworden, maar er zit ook nog een framboosje bij! De taart was alleszins erg in trek, ook bij de allerkleinsten met maar 4 tandjes, en hij was dus in een wip en een gauw op!

Wat hebben we gebruikt hiervoor?

We hebben een kruimeldeeg genomen uit de supermarkt, je kan die ook zelf maken natuurlijk, maar daar hadden we geen tijd en zin in... we zijn eerlijk :-)
Dan enkele appels en enkele stengels rabarber in stukjes. Die hebben we aan de kook gebracht in een klein potje. We hebben er nog enkele frambozen bijgevoegd, die geven die rode kleur ook mee.
Om te zoeten is er stevia poeder toegevoegd en kaneel.
Alles in de taartbodem en de oven in!

En klaar is kees! mmm, ben weeral aan het watertanden :-)
Maak jij ook gebruik van stevia?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten