Weer een appeltje gebruikt, van de nog steeds redelijk grote stapel, om er iets lekkers mee te maken!
Dit keer een gevulde pasta met koude groenten, kippenblokjes en appeltjes...
Hoe ben ik te werk gegaan?
Gevulde pasta (ricotta-spinazie) maar kan eender welke zijn
witlof in stukjes
komkommer in stukjes
variëteit van tomaatjes uit de tuin (banaantomaat, gele tomaat, klein rood en kleine rode italiaanse)
kip in stukjes en bakken in olijfolie en/of kokosolie
met kruiden uit tuin : salie en dragon
appel in partjes snijden en kort bakken, strooi er kaneel over.
m'n geliefde parmesan kaas
alles op een hoopje gepresenteerd met nog wat olijfolie erover en wat fleur de sel
... en klaar! Smakelijk!
appeltjes, witloof en pasta...dat kan niet slecht zijn. Ook eens uitproberen :)
BeantwoordenVerwijderen:-) en je maakt er maar je eigen variatie op hè!
Verwijderen