Vanwege de vele kilo's appels die ik deze week kreeg, moeten we naast onze sapjes ook wat in de warme gerechten verwerken hè :-)
Het zijn kippenbillen met groenten uit oven met appelmoes geworden...
een blik op de kippenbillen met groenten...
De inhoud op de foto is;
kippenbillen eerst aangebakken in
olijfolie en kokosolie
Dan in oven met:
uien in de helft gesneden
wortelen in grote stukken
gember in fijne repen gesneden
kurkuma, komijn, peper, halve citroen, korianderpoeder
De oven staat op 200 graden en de schotel gaat er een uurtje in...
op het einde de kippenbillen wat kandijsiroop op doen voor een heerlijk knapperig korstje! dan nog enkele minuten in de oven laten...
Appelmoes:
de supergezonde stoofappeltjes in stukjes
water
kaneelpoeder
Ongeveer 20 minuten op het vuur
en smullen maar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten