Lexi

Heel spontaan kwam het idee om deze blog te starten. Al een hele tijd zijn we hier thuis bezig met renoveren, zwaar renoveren :-) Daarnaast scholen we ons ook bij op verschillende vlakken, want we willen vooruit in het leven begrijp je, en zoeken naar manieren om met weinig veel te kunnen verwezenlijken. Sinds m'n vriend en ik samen zijn, is er al ongelooflijk veel gebeurd! Mijn god wat lijkt m'n leven hiervoor saai :-) en toch was het dat niet... maar de voorbije 3 jaar waren wel heel heftig en zijn al een boek waard.

Ook al is er al veel gebeurd, ik kijk vol spanning naar de toekomst! En ik start de blog op het moment dat ik een (moes)tuin mag aanleggen (goedkeuring van the boss :-) ) Ik ga vindingrijk te werk gaan, aangezien er geen budget voorhanden is. Het zal samen met jullie een reis worden waar ik de bestemming ook nog niet van ken, buiten dat ik weet dat ik een mooie tuin wil natuurlijk :-) Maar wat er verder nog uit volgt, wie weet... voor zover ik mezelf ken, veel...en gevarieerd :-)

Maar ook op vlak van gezondere en lekkere voeding ben ik een nieuwe reis begonnen, vooral door toedoen van mijn vriend... wie had dat gedacht, ik at al lang geen vlees, door de relatie weer een beetje vlees beginnen eten tegen m'n zin omdat hij zijn vlees  "nodig had"... en nu wil hij het niet meer en gaat hij nog een stap verder dan mij. Maar ik ga het stap voor stap opbouwen, niet te strikt maar wel gezond over het algemeen :-) Af en toe mogen we nog eens zot doen hè :-)

Dus ik zou zeggen, ontdek het samen met mij!


Je kan contact met me opnemen via lexilavi@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten