aanraders

Op deze pagina kan je dingen vinden die ik je wil aanraden...
Ik weet dat we met minder ook veel kunnen doen, maar af en toe mag je jezelf (of anderen) wel eens in de watten leggen met bv een mooi en interessant boek.
Iets waar je beter van wordt, waar je veel uit leert, waar je je goed bij voelt...

Sommige boeken heb ik reeds, en anderen staan nog op mijn verlanglijstje.
Wanneer je doorklikt op een boek, vind je nog andere boeken op dat thema die jou misschien beter bevallen...


Algemeen


Dit is mijn bijbel voor lichaam en geest! Het is ook een heel dik boek... Elke keer als mijn lichaam met iets protesteert zoek ik dit op in dit boek, om te weten te komen wat het mij wil vertellen. En door daar meer aandacht aan te besteden, los je vele klachten op, zonder pilletjes enz... je wordt een veel bewuster mens.


Tuin


De geneeskrachtige werking van kruiden en planten... ik heb een andere versie die niet meer te verkrijgen is, maar ik vind het een onmisbaar thema! Met natuurlijke middeltjes is zoveel te verhelpen! De natuur geneest de mens, als die dat wil inzien natuurlijk :-)


Dit boek blader ik regelmatig door, een mooi boek dat je zin doet krijgen in het hebben van een moestuin met een overzichtelijk aanbod van maand tot maand.

Deze is nu net uit, op tv gezien hoe leuk het boek is, dus deze staat nog op mijn verlanglijst


Vooral voor diegenen die het wat natuurlijker wensen aan te pakken in hun moestuin


onder mijn motto "met minder meer doen" een boek waar je eten uit de natuur vindt, en meestal nog een pak gezonder dan wat je steeds uit de winkel haalt.


Volgens mij een droom van een boek (staat nog op m'n verlanglijst) voor iedereen die veel wil laten groeien in de moestuin en er optimaal gebruik van wenst te maken :-)


Klein begonnen is half gewonnen! Niet veel plaats, probeer het met dit boek eens. Ik experimenteerde vroeger ook veel op m'n balkon in de stad :-)


Voeding


een geweldige manier om kinderen veel fruit en groenten tot zich te laten nemen! Ook uit te testen op je man of vrouw :-) Gebruik van sapcentrifuge is aangeraden, maar de moeite waard om aan te schaffen.


Echt een geweldig boek om met sappen aan de slag te gaan! Absolute aanrader! Zeer goed opgelijst waar alle groenten en fruit goed voor zijn, enkele kuren die je kan volgen en een simpele manier om aan je gezondheid te werken en te optimaliseren! Gebruik van sapcentrifuge is aangeraden, maar de investering is de moeite waard om alle stoffen uit je voeding te kunnen halen.


Wat kan je zoal met wilde planten doen in de keuken? Ze bevatten meestal een hele sterke werking voor het lichaam.


Voor altijd jong... alleszins met een duidelijke visie waar ik achter sta!


Het niet meer eten van brood (en andere deegwaren) is voor velen een schok, een gevoel van verloren lopen... wat mag ik nu nog eten? Brood eet ik zelf zelden, andere deegwaren en ongezoete ontbijtgranen, dat wil er nog wel ingaan, maar ook hier probeer ik al eens iets anders uit... dat kan bv ook met dit boek. Brood dat niet uit granen bestaat :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten