dinsdag 16 juni 2015

bosaardbeitjes salade

We hebben weer een lekkere combinatie gevonden... bosaardbeitjes in je salades mengen :-)

Aangezien ze hier talrijk groeien, kunnen we ze echt ten volle laten uitkomen in de gerechten.
De broccoli roosjes komen nog steeds van mijn planten die ik vorige zomer heb geplant, ik blijf er van oogsten!
En verder komen de bladgroenten van de samentuin. Op deze manier ontdek je ook andere soorten dan de gewone sla...


Ingrediƫnten:

melde (rode en/of groene, kan zelfs de melganzevoet, wilde melde, fluo melde zijn... zoveel soorten!)
spinazieblaadjes
verse kervel
verse peterselie, niet zuinig zijn
daarboven licht gestoofde broccoli, met provencaalse kruiden en voldoende olijfolie
feta kaas
veel bosaardbeitjes
gerookte forel
wat komkommerkruid bloempjes voor versiering (eetbaar) en radijsbloemetjes
voor azijnsoort, eventueel granaatappelazijn
en wat fleur de sel of himalayansalt...

En zo krijg je weer een heel ander smaken pallet dan wat je gewoon bent ;-)

Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten