We eten zoals de meesten onder jullie al wel weten zoveel mogelijk rauwe groenten, om optimaal gebruik te kunnen maken van de voedingsstoffen en enzymen die er dan nog inzitten. Op die manier geeft je voeding je energie en niet dat dipje na de maaltijd. Want de enzymen in je voeding zorgen voor je spijsvertering... als je je voeding kookt, dan doodt je ook de enzymen er in en moet je lichaam zelf zorgen voor die enzymen... en dat geeft dat dipje na de maaltijd. Extra energie is dan nodig om die enzymen aan te maken.
Het is dan ook niet altijd evident om je salades bv interessant en lekker te houden... maar deze was toch weer een toppertje van smaken ;-) Als ik nog maar terug naar de foto kijk, krijg ik weer water in m'n mond...
De aubergines en scampi zijn wel warm, maar er is nog een overvloed aan rauwe voeding aanwezig!
De scampi in de pan gebakken met olijfolie en paprika kruiden, zorg er ook voor dat je wat jus hebt voor over de salade te doen.
De aubergines in dunne plakken snijden en ook in een pan bakken met olijfolie en fleur de sel.
Verder bevat de salade veel verse koriander, nog wat melde en mosterdsla... groen dat dus wat smaak heeft ;-)
Dan zijn er nog was sluimererwten in stukjes gehakt en rauw toegevoegd.
Nog wat tomaatje in stukjes
walnoten
feta kaas
en klaar is kees!.......En heerlijk!!!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten