zaterdag 20 september 2014

onze boeddha in de bloemetjes gezet

Ik heb onze boeddha in de bloemetjes gezet :-) Achter het huis is een border gecreƫerd op klinkers en ben dat beetje bij beetje aan het aanplanten. In het begin waren we nog enkele planten bij een tuincenter gaan halen, maar ja, die dingen kosten wel geld... en dan zijn de slakken er riebedebie mee :-( Zoals het mijn margrieten en hosta's zijn vergaan...

Dus overgeschakeld naar plan B: zoeken naar mensen die planten teveel hebben...
Zo her en der kwam ik al eens met extra dingen thuis, dus dat zag er positief uit! En dan komen er stilaan ook vrienden en kennissen af met dingen die ze wel over hebben en dan wordt het leuk :-)

Ineens leer je elkaar ook op een andere manier kennen, heb je weer een nieuw onderwerp waar je uren over kan ratelen en ondertussen ziet uwen tuin er weer stukken beter uit!

Zo ook deze week... ze had een wagen volgeladen met campanula en nog enkele dingen. Net wat ik nog zocht! Toppunt van al is dat ze volgende week ook nog een lading van mooie planten en bloemen gaat meebrengen :-) maar dat wordt dan wel weer in beeld gebracht.

En ook onze boeddha gaat er volgend voorjaar heel fleurig bijstaan!
De slakken die in de buurt durven komen, worden getrakteerd op een pintje bier :-) en dan zijn we daar ook ineens van verlost :-)1 opmerking: