donderdag 18 september 2014

mooie vijverplanten ruil gedaan

Vandaag een mooie vijverplanten ruil gedaan... ik heb teveel lisdodde staan, en had een advertentie geplaatst voor wie interesse heeft in deze plant...
Ik kreeg reactie van een man die dat heel graag weer talrijk in zijn vijver wenst en die van zijn buren nog planten had gekregen die bij hem niet konden staan. Het waren vooral gele iris en veel waterlelies! Dat zag ik wel zitten :-)

We hebben dan alle planten gestationeerd langs de kant van de vijver en verschillende waterlelies drijven ergens in het midden al wat rond... Benieuwd wat er volgend jaar allemaal van gaat uitkomen en waarschijnlijk zal er wel wat over zijn, om iemand uit de vriendenkring nog gelukkig mee te kunnen maken.


Daarna de bakken weer volgeladen met de lisdodde :-) Als de rest een beetje los genoeg zit, kan hij die ook nog komen halen!

En zo hebben we ook weer een fijn persoon achter de naam leren kennen, en zullen we elkaar waarschijnlijk nog wel horen en zien in de toekomst... En ieder had weer iets waar ie naar uitkeek :-) Een paar planten die een nieuwe thuis kregen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten