maandag 25 mei 2015

where the magic begins...

Onze voortuin / moestuin heeft onlangs een grote metamorfose ondergaan met een nieuw pad dat we aangelegd hebben. Daar kon natuurlijk een mooie poort niet aan ontbreken!

We hadden bij m'n vriend z'n ouders grote takken van een gigantische blauwe regen verzameld en meegenomen. Ze hadden hem wat gekortwiekt en dit was eigenlijk afval... zo creatief als we zijn, zagen we daar direct wel onze poort in die naar de magische tuin moest leiden :-)


Daarbij hadden we nog een koppel mooi uitgewerkte zuiltjes te koop staan, ook uit een lot dat we gekocht hadden. Vermits er nog niemand genoeg voor wou betalen, heeft m'n vriend ze maar aangeslagen en aan de ingang gezet om daar de takken verder op te bouwen.
En het resultaat mag er zeker zijn! Zo genieten we zelf van al dat moois :-) Het is vlak naast de voordeur dus komen er dagelijks voorbij.
Op zich was het weer een budgetvriendelijke manier om iets unieks te maken! Je moet moet er gewoon eens "op vallen" en je creativiteit z'n werk laten doen. Dan maak je de mooiste en persoonlijkste dingen.

De wijnbes die we hadden gekregen, laten we daar aan leiden (zo'n beetje doornroosje idee, want tjonge dat heeft venijnige stekeltjes)
Ook nog een vroeg bloeiende clematis en later bloeiende kamperfoelie moeten het idyllische zicht vervolledigen :-)

Dat heeft m'n schatje weer goed gemaakt ;-) !
xxx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten