dinsdag 17 februari 2015

koude bak maken

We hebben dan toch de knoop doorgehakt om een koude bak te maken voor in de moestuin. Het moest er wel eentje zijn die verplaatsbaar is... en niet duur...

Vermits we onlangs sterk glas zijn gaan halen bij iemand die er vanaf wou en er in Hubo (ja reclame) deze week een actie loopt dat betonplex in promotie staat, zijn we er voor gegaan... want er is veel te zaaien en dan is het al eens fijn  om dat ineens ter plekke te kunnen doen.

Neem bij het maken van zo'n bak die weer en wind moet trotseren, zeker hout dat tegen veel vocht kan, vandaar onze keuze voor betonplex. Je hebt dan ook nog wat balkjes nodig, neem dan zeker de groene, omdat die ook beter tegen vocht kunnen.

En dit is ons resultaat... na een beetje puzzelen kregen we 2 koude bakken uit 1 plaat, dus extra voordelig (zeker omdat we ook 2 stukken glas hadden!)Met behulp van de koorden halen we het glas er af, wegens een gebrek aan een houten frame, moeten we wel een beetje voorzichtig zijn... En als we ze niet nodig hebben, kunnen we alles ook weer opbergen of gebruiken voor iets anders... flexibele bakken :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten